lauantai 17. lokakuuta 2015

Elämää Abu Dhabissa

Syksy on alkanut rutiineineen koulussa ja loman jäljiltä töissäkin. Tajusin tänään, että ollaan jo niin pitkällä syksyä, että kynttilät voi jo taas kaivaa esille.


Meillä on ollut juuri mini-loma kotosalla, kun islamilaista uutta vuotta vietettiin keskiviikkona ja torstai oli töistäkin vapaapäivä. Lomalla ehdittiin saada ihanat vieraat torstaina kylään koko päiväksi (kiitos Evi & Co), perjantai vietettiin jäähallilla Super-Cupin merkeissä koko perheen voimin ja tänään lauantaina touhuttiin pienimmän kanssa autoratoja, isompien lasten ollessa kavereilla leikkimässä. Illalla ehdittiin vielä ostamaan Halloween-asuja, kun ne oli nyt jo pakko löytää, kun ne juhlat on jo 2 viikon (!) päästä. Ihanaa perheen touhuilua, joka on hyvin samanlaista riippumatta asuinpaikasta.


Tyttäremme pääsi pelaamaan oman joukkueensa kanssa ja oli aloitusviisikon pakkina nrolla 28. Olen enemmän kuin iloinen, että vuoden harjoittelun jälkeen homma sujuu jo näinkin mallikkaasti.

Puutarhahommia tehtiin tänään etupihalla. Palmun alunen on toiminut alueen kissojen vessanakin ja halusin sitä vähän ehostaa parempaan kuosiin. Kesä on kasveille raakaa aikaa, varsinkin poissaollessamme, kun puutarhuria ei ole. Koitetaan vielä puu elvyttää parempaan kuntoon....


Olimme viikko sitten mieheni kanssa ulkonakin ilman lapsia: Oktoberfestit järjestettiin myös Abu Dhabissa ja pääsimme työkavereideni kanssa sinne iltaa istumaan. Näihin kuviin ja tunnelmiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti