perjantai 13. maaliskuuta 2015

Kuulumisia pitkästä aikaa

Elämä Abu Dhabissa on asettunut uomilleen, eikä tämä sen kummempaa arkea ole, kuin missään muuallakaan. Puitteet toki ovat erilaiset ja kulttuurierot kohdataan välillä kepeämmin ja välillä raskaasti (mieheni joutuu kotona purkaukset kuuntelemaan), mutta perusarki on sitä ihanan turvallista ja rauhallista. Lapset ovat onneksi jo oppineet englanninkielen ihailtavalla tavalla, pystyvät jo kommunikoimaan englanniksi vuoden jälkeen ja ääntämistä voi vain itse kadehtia. Hauskaa on kuunnella sitä oikeaa aksenttia, joka heillä on luonnostaan, kun sitä näinkin nuorena oppivat. Meillä se oikea aksentti on jatkossa amerikan-englanti, joka ainakin omaan korvaan kuulostaa hyvältä. Siihen olen pienen ikäni koriskentillä tottunut.
 
Mistä tulikin mieleen, että pitkästä, pitkästä aikaa pääsin taas koriskentälle pelaamaan, kun lastenvahtien paikallaollessa lähdin mukaan pelaamaan lauantai-illan korispeleihin, joissa mieheni on jo syksystä asti käynyt. Ja niin hauskaa oli, että päätimme jatkossa palkata vanhimman pienimmän perään tunniksi. Kengätkin kävin ihan ostamassa uudet, kun kerran vauhtiin päästiin......
 
 
Sisustamisen makuunkin päästiin, kun remonttiapu poran kanssa oli paikalla. Appivanhemmat olivat ihanat ja auttoivat pitkään odotelleen taulut seinälle ja toivat mukanaan tuulahduksen Suomesta, jonka olin nettikaupasta tilannut. Ohessa kuva Artekin julisteesta, jonka seinälle nyt laitoin. 
 
 
Täällä on viime aikoina ollut vielä ihanan leppoisat kelit, sillä lämpötila on päivittäin pysynyt alle 30 asteen ja iltaisin on ollut jopa viileää alle 20 asteen lämpötiloissa. Hupparia on saanut päälleen laittaa, joka tuntuu mukavalta. Vielä toivoisimme pari viikkoa saavamme nauttia näistä keleistä, ennen kuin lämpö ampaisee taas niihin 40 asteen helteisiin. Viime vuodelta muistan, että muutos on yllättävän raju ja nopea. 
Ohessa kuvia täältä lasten harrastusten ja leikkitreffien lomasta. Päästiin perheen pienimmän kanssa bongaamaan laiturilta kalojakin. Yhtään ei nähty tällä kertaa, aiemmin on sentään muutama kylki vilahtanut!

 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti