perjantai 23. tammikuuta 2015

Iso-G eli gradu - kerran vielä

Asiahan on niin, että viela kerran paatin tarttua harkaa sarvista ja saattaa kesken olevat opinnot loppuun saakka. Kauppatieteen opinnoista puuttuu enaa gradu ja nyt aion sen tehda pois taman vuoden aikana. Takana on jo yhdet maisterin paperit (tekninen ala), mutta halusin keskimmaisen mammalomalla vahan harrastella kauppatieteita mielenkiinnosta ja homma etenikin aina viralliseksi opiskelijaksi kansainvalisen johtamisen ja strategian linjalle ja tassa ollaan viimeista silausta vaille. Viela on hieman epaselvaa itsellekin, etta millahan ajalla tama perheen ja tyon ohella toteutetaan (uskon kuitenkin onnistuvani ilman etta perhe liikaa karsii), Eikohan se tasta tule tehdyksi, kun tavoitteita arvosanalle ei todellakaan ole ja paaasia on todellakin vain hyvaksynta ja valmistuminen vuonna 2015.

Varmasti kirjoitustyolla on vaikutusta tahan blogiaktiivisuuteen, tai sitten ei. Nytkin olin paattanyt katsoa aineistoa lapi, mutta paadyin kirjoittamaan ensin hieman.

Seuraavien kuvien voimalla tasta mennaan loppuunsaakka, ensinnakin pidan itsestani huolta kuntoilemalla, toiseksi tyokaverit pitavat minusta huolta tarjoamalla ravinteikkaita valipaloja toissa :) ja kolmanneksi tuntuu hyvin kotoisalta, kun Abu Dhabissakin satoi tassa viikolla kolme paivaa putkeen..






Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti